Obiady

Proszę określić gdzie leży problem:
Proszę wpisać wynik dodawania:
1 + 4 =
Link
Proszę wpisać wynik dodawania:
1 + 4 =



Od dnia 01.09.2019r., roku obowiązują nowe zasady regulowania opłat za obiady i wydawania posiłków w stołówce w Szkole Podstawowej nr 16 (Załącznik do pobrania).


Od dnia 06.09.2019r., uczniowie klas I-III jedzą obiady od godziny 11.20 do godziny 11.40. Uczniowie klas starszych IV-VIII jedzą obiady od godziny 11.40 do godziny 11.50 i od godziny 12.35 do godziny 12.50. Obiady wydawane są również w trakcie zajęć lekcyjnych dla uczniów, którzy nie mają w tym czasie lekcji.



Opłatę za obiady należy dokonywać w formie przelewu rodziców na konto szkoły po uzgodnieniu kwoty należności z kierownikiem świetlicy p. W. Dziadczyk.


Adresat:
Szkoła Podstawowa nr 16
ul. Krakowskie Przedmieście 11
97-300 Piotrków Trybunalski

GETIN BANK
Nr konta:
73 1560 0013 2327 1662 7000 0004
W tytule proszę wpisać:
Zapłata za obiady ucznia/uczennicy (imię i nazwisko, klasa) za miesiąc ....... 2019r.


Styczeń 2020
8 obiadów x 4zł =32 zł
Płatność do 10 stycznia 2020r.


 

Jadłospis 27.01 - 31.01.2020r.

Poniedziałek 27.01.2020r.
 
  • szczawiowa z ziemniakami i jajkiem (mięso drobiowe, włoszczyzna, ziemniaki, sól niskosodowa, pieprz, szczaw konserwowy, przyprawy, jaja, jogurt naturalny, mąka);
  • pieczywo (mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, sól, drożdże);
  • makaron, sos boloński (mięso z łopatki, cebula, olej rzepakowy, sól, pieprz, przyprawa warzywna, pulpa pomidorowa, bazylia);
 
Alergeny: seler, gluten, produkty pochodzenia mlecznego.

 
Wtorek 28.01.2020r.
 
  • pieczarkowa z makaronem (mięso drobiowe, włoszczyzna, makaron, sól niskosodowa, pieprz, przyprawa warzywna, pieprz ziarnisty, pieczarka, natka, koper, mąka);
  • pieczywo (mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, sól, drożdże);
  • kartacze z mięsem, surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem (kapusta czerwona, jabłka, kwasek cytrynowy, sól niskosodowa, pieprz, cukier, cebula);
 
Alergeny: seler, gluten, produkty pochodzenia mlecznego.

 
Środa 29.01.2020r.
 
  • kasza manna na rosole (mięso drobiowe, kasza manna, włoszczyzna, sól niskosodowa, pieprz, przyprawa warzywna, kurkuma, natka, koper);
  • pieczywo (mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, sól, drożdże);
  • ziemniaki, kotlet mielony (mięso z łopatki, sól, pieprz, jaja, cebula, bułka tarta, bułka zwykła, przyprawa warzywna), surówka z kapusty pekińskiej z majonezem (kapusta pekińska, marchew, cebula, miód, sól niskosodowa, pieprz, cytryna, majonez);
 
Alergeny: seler, gluten, jaja.

 
Czwartek 30.01.2020r.
 
  • brokułowa z ziemniakami (mięso drobiowe, włoszczyzna, przyprawa warzywna, sól niskosodowa, ziemniaki, brokuły mrożone, natka, koper, jogurt naturalny);
  • pieczywo (mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, sól, drożdże);
  • kasza, schab w sosie (mięso wieprzowe, przyprawa warzywna, cebula, olej, czosnek, pieprz, mąka, liście laurowe, ziele angielskie), buraczki (burak przetarty, sól, pieprz, cukier, ocet spirytusowy.
 
Alergeny: seler, gluten, produkty pochodzenia mlecznego.

 
Piątek 31.01.2020r.    
Choinka szkolna.



 
Smacznego :)


 

Załączniki artykułu