Obiady

Proszę określić gdzie leży problem:
Proszę wpisać wynik dodawania:
4 + 8 =
Link
Proszę wpisać wynik dodawania:
4 + 8 =



Od dnia 01.09.2019r., roku obowiązują nowe zasady regulowania opłat za obiady i wydawania posiłków w stołówce w Szkole Podstawowej nr 16 (Załącznik do pobrania).


Od dnia 06.09.2019r., uczniowie klas I-III jedzą obiady od godziny 11.20 do godziny 11.40. Uczniowie klas starszych IV-VIII jedzą obiady od godziny 11.40 do godziny 11.50 i od godziny 12.35 do godziny 12.50. Obiady wydawane są również w trakcie zajęć lekcyjnych dla uczniów, którzy nie mają w tym czasie lekcji.



Opłatę za obiady należy dokonywać w formie przelewu rodziców na konto szkoły po uzgodnieniu kwoty należności z kierownikiem świetlicy p. W. Dziadczyk.


Adresat:
Szkoła Podstawowa nr 16
ul. Krakowskie Przedmieście 11
97-300 Piotrków Trybunalski

GETIN BANK
Nr konta:
73 1560 0013 2327 1662 7000 0004
W tytule proszę wpisać:
Zapłata za obiady ucznia/uczennicy (imię i nazwisko, klasa) za miesiąc ....... 2019r.



Październik 2019
22 obiadów x 4zł =88 zł
Płatność do 10 października 2019r.


 

Jadłospis 13.10 - 18.10.2019r.
 

 
Poniedziałek 14.10.2019r.  DZIEŃ EDUKACJI NARODOWEJ
 
 
Wtorek 15.10.2019r.
 
  • pomidorowa z  makaronem (włoszczyzna, mięso drobiowe, sól, pieprz, przyprawa warzywna, mąka pszenna, pulpa pomidorowa, koncentrat pomidorowy, jogurt naturalny, natka, koper);
  • pieczywo (mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, sól, drożdże);
  • ziemniaki, schab w sosie (schab, olej, cebula, czosnek, pieprz, sól);
  • surówka zielona (sałata lodowa, ogórek zielony, groszek konserwowy, jogurt naturalny);
  • batonik;

 
Alergeny: seler, gluten, produkty pochodzenia mlecznego.

 
Środa 16.10.2019r.
 
  • ogórkowa z ziemniakami (mięso drobiowe, włoszczyzna, ziemniaki, przyprawa warzywna, sól niskosodowa, pieprz, liście laurowe, ziele angielskie, ogórki kiszone, jogurt naturalny);
  • pieczywo (mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, sól, drożdże);
  • zapiekanka (mięso mielone, olej, pieczarka, makaron, cebula, sól, pieprz, sos do pizzy);
  • serek Bakuś;

 
Alergeny: seler, gluten, produkty pochodzenia mlecznego.
Czwartek 17.10.2019r.
 
  • krupnik z kaszy (mięso drobiowe, włoszczyzna, sól niskosodowa, pieprz, przyprawa warzywna, kasza, jogurt naturalny,  ziemniaki, natka, koper);
  • pieczywo (mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, sól, drożdże);
  • makaron, potrawka  z kurczaka z warzywami (filet z kurczaka, olej, cebula, przyprawy, mąka pszenna, warzywa na patelnie);
  • owoc;
 
Alergeny: seler, gluten, produkty pochodzenia mlecznego.

 
Piątek 18.10.2019r.
 
  • żurek z ziemniakami i jajkiem (włoszczyzna, liście laurowe, ziele angielskie, żur koncentrat, przyprawy, jajko, jogurt naturalny, majeranek, mięso drobiowe, czosnek, boczek wędzony);
  • pieczywo (mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny, woda, sól, drożdże);
  • naleśniki z dżemem;
  • sok jabłkowy.
 
 
Alergeny: seler, gluten, produkty pochodzenia mlecznego, jaja.


Smacznego :)


 

Załączniki artykułu